Transport si Livrare


Dupa ce ati efectuat o comanda pe site-ul Mentor-Market.ro, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri care va stabili impreuna cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.


Livrarea produselor, de la lansarea comenzii se va face:

- in 24-48 ore pentru Bucuresti,

- in 48-72 ore pentru celelalte judete.


Livrarea produselor comandate de dumneavoastra se face in toata tara, prin curierat rapid, in circa 48 de ore.


Costul transportului este in valoare fixa de 25 Lei.


Societatea noastra efectueaza transportul produselor prin Urgent CARGUS sau Fan Courier - societati de curierat rapid, in maxim 48 de ore de la preluarea comenzilor.


La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

- factura fiscala in original,

- chitanta, daca este cazul,

- bon fiscal,

- certificat de garantie,

- declaratia de conformitate.OBSERVATIE: pentru produsele a caror contravaloare se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L.


Ridicare de la sediul

Ridicarea produselor se face personal de catre client de la sediul MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L. din Bucuresti. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9:30 si 18:00. Vizita clientului la sediu se face numai cu programare prealabila in urma contactarii unui operator sau sunand la unul dintre telefoanele afisate la sectiunea Contact.

Achitarea se poate face cu numerar ,plata cu cardul sau prin transfer bancar. In cazul achitarii prin transfer bancar, clientul poate ridica produsele numai dupa intrarea banilor in contul nostru.


Avantajele ridicarii comenzii de la sediul consta in faptul ca nu se percep taxe suplimentare, preturile produselor fiind cele afisate pe site.


Clientul are posibilitatea sa testeze produsul inainte de a-l cumpara.