Menu
Your Cart

Termostate Smart

It's time to make your life Smart, build your own Smart system. How!?
Este foarte simplu: pentru inceput cumparati un singur produs din gama Termosate Smart, testati-l, creati automatizari si scenarii, intelegeti cum functioneaza.
Astfel, pas cu pas incepeti sa va creati propriul sistem Smart.
Noi, va punem la dispozitie o gama completa si variata de produse inteligente cu functii multiple cu ajutorul carora va puteti crea de la cele mai simple pana la cele mai complexe scenarii, automatizari pentru casa, spatiu comercial, hotel, birou, hala, etc.

Brand: Zonure
Kit Unitate Centrala si Cap Termostat wireless Zonure TY ZigBee 1. Daca aplicatia, cloud-ul, software-ul care manageriaza device-urile sunt GRATUITE? - DA! Aplicatia este disponibila in limba romana si/sau engleza, poate fi descarcata de pe Google Play sau Apple Store, in mod GRATUIT; 2. Cu ce ..
698,99Lei
Fără TVA:587,39Lei
Brand: Zonure
Termostat de ambient wireless programabil Zonure WIFi 868MHz In construirea propriului sistem Smart, ce poate fi folosit pentru locatii diferite: rezidential, birou, comercial, industrial, etc. trebuie sa se tina cont de cateva informatii de baza, acestea fiind: 1. Daca aplicatia, cloud-ul, s..
199,00Lei
Fără TVA:167,23Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)