Menu
Your Cart

Sirene Smart

Sirenele comercializate marca Zonure sunt pentru sistemele Smart Home reprezinta varful de gama al tehnologiilor existente din infrastructura sistemelor inteligente; sunt fabricata numai din piese de origine si materiale superioare, sunt considerate un produs Premium - dat de performanta sistemului integrat, de eficienta, de consum, de design, un raport bine echilibrat si ancorat necesitatilor noastre.

Sirena wireless Zonure IH WiFi 433MHz 100m
Cere informatii
Brand compatibil: Zonure
Sirena wireless Zonure IH WiFi 433MHz 100m Sigur si usor de instalat, sirena wireless este pentru interiorul locatiilor functioneze in mod eficient si rapid cu sistemul Smart Home Zonure din case, apartamente, hoteluri, depozite, spatii comerciale, birouri, etc. are rol de descurajare si intimi..
90,00Lei
Fără TVA:75,63Lei
Sirena wireless Zonure IH ZigBee 2.4GHz 80m
Cere informatii
Brand compatibil: Zonure
Sirena wireless Zonure IH ZigBee 2.4GHz 80m Sigur si usor de instalat, sirena wireless este pentru interiorul locatiilor functioneze in mod eficient si rapid cu sistemul Smart Home Zonure din case, apartamente, hoteluri, depozite, spatii comerciale, birouri, etc. are rol de descurajare si intim..
105,01Lei
Fără TVA:88,24Lei
Sirena wireless Zonure Smart Home WiFi 2.4GHz
Cere informatii
Brand compatibil: Zonure
Sirena wireless Zonure Smart Home WiFi 2.4GHz In construirea propriului sistem Smart Home, ce poate fi folosit pentru locatii diferite: casa, apartament, birou, depozit, hala industriala, spatiu comercial, etc. trebuie sa se tina cont de informatiile de baza, acestea fiind: 1. Daca aplicatia, ..
90,00Lei
Fără TVA:75,63Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)