Chat with us, powered by LiveChat
Menu
Your Cart

Sirene Smart

Sirenele comercializate marca Zonure sunt pentru sistemele Smart Home reprezinta varful de gama al tehnologiilor existente din infrastructura sistemelor inteligente; sunt fabricata numai din piese de origine si materiale superioare, sunt considerate un produs Premium - dat de performanta sistemului integrat, de eficienta, de consum, de design, un raport bine echilibrat si ancorat necesitatilor noastre.

Brand: Zonure
Sirena wireless Zonure IH WiFi 433MHz 100mSigur si usor de instalat, sirena wireless este pentru interiorul locatiilor functioneze in mod eficient si rapid cu sistemul Smart Home Zonure din case, apartamente, hoteluri, depozite, spatii comerciale, birouri, etc. are rol de descurajare si intimi..
147,11Lei 211,42Lei
Fără TVA:123,62Lei
Brand: Zonure
Sirena wireless Zonure IH ZigBee 2.4GHz 80mSigur si usor de instalat, sirena wireless este pentru interiorul locatiilor functioneze in mod eficient si rapid cu sistemul Smart Home Zonure din case, apartamente, hoteluri, depozite, spatii comerciale, birouri, etc. are rol de descurajare si intim..
171,60Lei 246,62Lei
Fără TVA:144,20Lei
Brand: Zonure
Sirena wireless Zonure Smart Home WiFi 2.4GHzIn construirea propriului sistem Smart Home, ce poate fi folosit pentru locatii diferite: casa, apartament, birou, depozit, hala industriala, spatiu comercial, etc. trebuie sa se tina cont de informatiile de baza, acestea fiind: 1. Daca aplicatia, ..
116,31Lei 167,17Lei
Fără TVA:97,74Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)