Baby monitor

Baby monitor

Sa fii parinte este un job full time si de aceea iti oferim la cel mai bun pret, aparatele inteligente Baby Monitor. Acestea sunt disponibile in 4 culori: gri, albastru, roz si orange pentru a se integra perfect in decorul camerei si pentru a se potrivi cu personalitatea micutului.

Cumparand un aparat Baby Monitor beneficiezi de oferta speciala Mentor Market. La achizitia unei Camere de Supraveghere pentru bebelusi primesti CADOU un Ceas Desteptator tip Vitelus.

Pachetul contine o camera, un cablu de alimentare alimentare MicroSD cu lungimea de 1.5m, un suport pentru fixarea in camera si un manual de utilizare si montaj.

Interactiunea cu aparatul se realizeaza prin intermediul aplicatiei Clever Dog. Acesta este cel mai bun sistem de supraveghre video care nu te va dezamagi niciodata. Clever Dog este Partenerul Mobil de la distanta!

Dispozitivele baby monitor comercializate de Mentor Market sunt fabricate de cei mai renumiti producatori de echipamente de supraveghere video si beneficiaza de calitatea si garantia oferite de un produs original..


Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a alege si utiliza Baby Monitor


Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de baby monitor va functiona asa cum iti doresti. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.


Garantie baby monitor


Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca un baby monitor achizitionat din magazinul nostru prezinta disfunctionalitati, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Baby monitor nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail [email protected].

Afisare
Sortare

Baby monitor wireless audio video IP

La achizitia unei Alarme Auto primiti CADOU un Ceas Desteptator tip ma..

204,70Lei
Fără TVA: 172,02Lei

Baby monitor wireless audio video IP blue

La achizitia unei Alarme Auto primiti CADOU un Ceas Desteptator tip ma..

204,70Lei
Fără TVA: 172,02Lei

Baby monitor wireless audio video IP orange

La achizitia unei Alarme Auto primiti CADOU un Ceas Desteptator tip ma..

204,70Lei
Fără TVA: 172,02Lei

Baby monitor wireless audio video IP pink

La achizitia unui Baby monitor, roz pentru bebelusi primesti CADOU un Ceas Desteptator tip Iepuras.L..

204,70Lei
Fără TVA: 172,02Lei