Sisteme supraveghere

In magazinul online Mentor Market gasiti sisteme de supraveghere de tip Baby Monitor sau camere de supraveghere CleverDog! Dispozitivele inteligente CleverDog permit supravegherea WiFi cu functii multiple si un design modern.

Ti-am pregatit si o surpriza! La achizitia unei Camere de Supraveghere primesti CADOU un Ceas Desteptator tip Vitelus.

La dimensiunea din prezent, CleverDog este cel mai complex dispozitiv pentru supraveghere video si monitorizare. Aspectul modern si atractiv include o serie larga de caracteristici precum monitorizarea video, detectarea miscarii, sistemele de alarma cu averizare in timp real pe telefoane, tablete si laptopuri, controlul infrarosu si altele.

Aceste sisteme pot fi folosite pe o scara vasta de aplicatii pentru supravegherea de la distanta a batranilor si copiilor si pentru securitatea casei. Cu Clever Dog vei sti tot timpul ce se intampla!


Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege sisteme supraveghere


Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de sisteme de supraveghete este compatibil. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.


Calitate si garantie sisteme supraveghere


Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca un model de sisteme supraceghere achizitionat nu este compatibil, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Sisteme supraveghere nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail [email protected].