Chat with us, powered by LiveChat
Menu
Your Cart

Recomandari Tastaturi

Important!
Societatea noastra NU vinde Tastaturi Laptop second hand, tastaturi reconditionate(refurbished) achizitionate din
dezmembrari de Laptop-uri.

Tastaturile comercializate de Mentor Marketing&Distribution SRL, Mentor-Market.ro sunt originale, sigilate, noi au garantie 12 luni sunt fabricate de cei mai mari producatori la nivel mondial: Chicony, Darfon, LiteON, Sunrex  sunt 100% compatibile cu cele montate de către producătorul de Laptop-uri Acer, Asus, Apple, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Toshiba, etc.
Pentru a vedea cine este producatorul de tastatura de pe Lapto-ul dvs. trebuie sa o dati jos.

Fabricarea Tastaturilor de Laptop necesita costuri ridicate în cercetare și in productie. Motiv pentru care piata "aftermarket" nu exista – tastaturile nu pot fi falsificate.

Identificarea tastaturii presupune:
- Cunoasterea marcii si modelului de Laptop.
- Identificarea informatiilor de pe spatele tastaturii “Serie, Model, Part Number”.
- Compararea pozelor de pe site cu modelul de tastatura de pe Laptop-ul dumneavoastra. Atentie la panglica/fisa de conectare si pozitia ei. Atentie la sistemul de prindere(suruburi, clipsuri), precum si la modelul tastei ENTER. Daca informatiile date NU corespund cu informatiile de pe tastatura dumneavoastra va rugam sa ne contactati prin e-mail.

Tastatura Laptop: Instructiuni de inlocuire
Inlocuirea tastaturii nu presupune sa aveti o pregatire sau o capacitate tehnica. Este foarte simplu respectati pasii de ma jos si cu un minim de ustensile nu ar trebui sa dureze mai mult de 15 minute (surubelnita cruce / stea, o lamela de plastic / metal).
1. Intotdeauna deconectati Laptop-ul de la orice sursa de alimentare: baterie, incarcator.
2. Verificati sistemul de prindere al tastaturii achizitionate: suruburi, clipsuri sau ambele sisteme(suruburi si clipsuri).
a. Daca este prin suruburi, intoarceti Laptop-ul si scoatetile.
La unele Laptop-uri trebuie scoasa si rama dintre tastatura si ecran – intoarceti laptopul si scoateti suruburile din dreptul bateriei.
b. Daca este prin clipsuri, incepeti declipsarea cu partea centrala de sus a tastaturii – aceasta operatie se face cu o lamela de plastic sau de metal.
c. Daca este prin suruburi si clipsuri parcurgeti mai intai pasii de la punctul 2.a. si dupa aceea treceti la pasul 2.b.
3. Dupa scoaterea suruburilor si declipsare treceti la deconectarea panglicii / fisei de alimentare a tastaturii. Atentie la deconectarea panglicii / fisei aceasta este prinsa intr-o mufa foarte fragila!!
4. Astfel ati reusit sa demontati tastatura. Va multumim!