Chat with us, powered by LiveChat
Menu
Your Cart

Recomandari Incarcatoare

Incarcatoarele comercializate de Mentor Marketing&Distribution SRL, Mentor-Market.ro sunt fabricate de cei mai renumiti producatori de echipamente IT, cunoscuti la nivel mondial. Produsele respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL si/sau ISO 9001 9002, sunt puse in vanzare numai dupa ce au trecut toate testele de calitate.

Achizitionand produsele comercializate de
Mentor-Market.ro beneficiati de cel mai bun raport calitate-pret, de 12 luni garantie(de la data achizitiei produsului), asistenta tehnica gratuita, remedierea in cel mai scurt timp si GRATUITA a problemelor semnalate in perioada de garantie.

Cum identific incarcatorul de care am nevoie?
-       Intotdeauna alegeti incarcatorul cu datele tehnice specificate de producatorul echipamentului si cu mufa corespunzatoare;
-       Dupa marca si modelul Laptop-ului;
-       Dupa “Part Number, Type, Serie, Model” incarcator, le gasiti pe eticheta incarcatorului;
-       Datele tehnice de alimentare le gasim atat pe eticheta incarcatorului(V - Voltaj si A – Amperaj) cat si pe spatele Laptop-ului. Daca totusi nu reusiti sa le identificati scoateti bateria si ve-ti obesrva in suportul acesteia datele sau contactati-ne prin e-mail.

Cum ne dam seama ca incarcatorul NU mai alimenteaza Laptop-ul?
-       Led-ul indicator de la incarcator NU se mai aprinde;
-       Led-ul alimentare de la Laptop nu mai lumineaza;
-       Masurand cu un Voltmetru voltajul incarcatorului; vezi date tehnice “output” incarcator 9.5V, 10.5V, 12V, 14V, 15V, 16V, 16.5V, 18.5V, 19V, 19.5V, 20V.


Cum pot prelungi viata unui incarcator?
-       Utilizand incarcatorul doar in casa, la birou; NU alimentand in tren, NU alimentand cu un convertor din masina(achizitionati un incarcator auto de laptop), NU alimentand dintr-o priza defecta sau cu mai multi consumatori;
-       Deconectand alimentatorul de la retea, 220V, de fiecare date dupa utilizarea Laptop-ului;
-       In timpul utilizarii incarcatorul sa se afle pe suprafete cu descarcare termica mai mare: gresie, parchet, dusumea;
-       Cablul de la incarcator la Laptop sa NU fie infasurat, strans in jurul incarcatorului.

Atentie!
-      Se pot intalni situatii in care incarcatorul functioneaza dar bateria NU se incarca. Acest fenomen apare atunci cand bateria este uzata tehnic, cand bateria a fost lasata in laptop sub pragul de 3% din capacitate.
-      Daca incarcatorul NU mai functioneaza, sa stricat va recomandam sa scoateti bateria din Laptop pana va procurati un alt incarcator functional.