Chat with us, powered by LiveChat
Menu
Your Cart

Recomandari Folii de protectie

    Achizitionand produsele comercializate de societatea noastra beneficiati de cel mai bun raport calitate-pret, asistenta tehnica gratuita, remedierea in cel mai scurt timp si GRATUITA a problemelor semnalate in perioada de garantie.
    Scopul nostru este de a asigura cumparatorilor nostri produse de cea mai buna calitate. Produsele respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL si/sau ISO 9001 9002, sunt puse in vanzare numai dupa ce au trecut toate testele de calitate.


Ghid de instalare: Folie de Protectie pentru Tableta, Smartphone. Sticla securizata (Tempered Glass).

Instalarea unei folii de sticla se face foarte usor, trebuie sa respectati pasii de mai jos si „sa nu va grabiti”.

1.                   Asigurati-va ca aveti mainele curate. Cu un tampon de alcool stergeti ecranul tabletei / smartphon-ului, dupa aceea stergeti cu o laveta din microfibra uscata pana nu mai apare nicio urma;

2.                   Indepartati stratul protector de pe folia de sticla;

3.                   Aliniati, cu atentie, folia de sticla cu ecranul tabletei / smartphon-ului si incepeti incet procesul de aplicare. Asigurati-va ca nu atingeti cu degetele partea adeziva a foliei de sticla. La instalare, asezati geamul pe suprafata tabletei / smartphon-ului tinandu-l doar de partile laterale;

4.                   Dupa ce ati instalat geamul, recomandam, sa apasati usor cu degetul(aratatorul) de sus pana jos, pe centrul geamului, adezivul de siliciu isi face mai bine lipirea.

Daca apar bule foarte mici de aer NU intrati in panica, acestea vor disparea in cca. 1-2 zile.