Chat with us, powered by LiveChat
Menu
Your Cart

Recomandari Display-uri

Societatea noastra NU vinde ecrane second hand, ecrane refacute(refurbished) achizitionate din dezmembrari de laptop-uri sau ecrane resoftate.

Important!
- La efectuarea comenzii va rugam completati la observatii si modelul, marca Laptop-ului si daca se poate model, serie ecran.


Ecranele comercializate de Mentor Marketing&Distribution SRL, Mentor-Market.ro sunt noi, de calitate “A+”, sunt fabricate de cei mai mari producatori la nivel mondial: AUO, BOEhydis, Chimei Innolux, Chunghwa, LG Phillips, HannStar, IVO, Samsung, Sharp.
Fabricarea ecranelor de laptop necesita costuri ridicate în cercetare și in productie. Motiv pentru care piata "aftermarket" nu exista – ecranele nu pot fi falsificate. Ecranele comercializate sunt 100% ca cele montate de către producătorul de Laptop-uri.

Identificarea ecranului presupune:
- Cunoasterea marcii si modelului de Laptop.
- Cunoasterea caracteristicilor ecranului: dimensiunea (inch), rezoluția (pixeli / HD, HD+, HD++ sau Full HD), și tehnologie display (LED, 1CCFL, 2CCFL).
- Cunoastrea / Identificarea marcii si a modelului / seriei de Ecran (aceste informatii apar numai dupa ce ecranul a fost demontat). Cunoasterea modelului de ecran este cea mai sigura informatie, va oferi compatibilitate 100% cu dimensiunea, rezoluția, și tehnologia ecranului.

Display Laptop: Instructiuni de inlocuire
Inlocuirea ecranului nu presupune sa aveti o pregatire sau o capacitate tehnica. Este foarte simplu respectati pasii de ma jos si cu un minim de ustensile nu ar trebui sa dureze mai mult de 15 minute (surubelnita cruce / stea, o lamella de plastic / metal, kuter).Mult noroc!
1. Intotdeauna deconectati laptop-ul de la orice sursa de alimentare: baterie, incarcator
2. Scoateti rama cu care este mascata prinderea ecranului in carcasa, balamale:
a. Rama ecranului este prinsa cu suruburi, de obicei in numar de 4, in cele 4 colturi si sunt acoperite de capacele din plastic sau cauciuc. Cu un kuter indepartati aceste capacele si dupa aceea cu surubelnita scoateti suruburile. Luati lamella, introduceti-o usor intre rama si carcasa si rotiti 25 de grade, operatia se numeste declipsarea ramei, faceti operatia pe toata circumferinta ramei.
b. La unele modele de Laptop rama este prinsa numai in clipsuri sau cu o banda dubla adeziva, nu ar trebui sa fie o problema utilizati doar lamela.
3. Ecranul este prins in carcasa cu ajutorul balamalelor.
a. Scoateti toate suruburile cu care sunt prinse balamalele de carcasa.
b. Scoateti toate suruburile cu care este fixat ecranul in/pe balamale.
4. Deconectati cablul video, VGA sau LVDS de pe spatele ecranului. La ecranele CCFL deconectati si cablul de la invertor.
Atentie!!! la deconectarea acestor cabluri, sunt fragile, scoateti-le usor.
5. Astfel ati reusit sa demontati ecranul. Va multumim!