Modalitati de plata

Produsele achizitionate de pe Mentor-Market.ro se pot achita:
- cu card bancar prin EuPlatesc
- in numerar, in momentul ridicarii produsului de la punctul de lucru al firmei de curierat;
- in numerar, respectiv ramburs, la inmanarea coletului de catre agentul firmei de curierat;
- cu OP, cu specificatia ca prin aceasta forma de plata coletul va pleca de la societatea noastra numai in momentul in care avem confirmarea ca banii sunt in contul societatii.

In cazul in care optati sa platiti prin OP, veti primi o proforma cu datele societatii noastre respectiv suma de achitat.

Important!
- Eventualele modificari de Date intr-o factura se vor semnala de catre client si remedia de catre societatea noastra in maxim 14 zile de la primirea, receptia produsului. Peste aceasta data NU mai putem remedia aceasta problema.
- Daca ati achizitionat un produs pe baza unui BF platit cash sau CARD (indiferent ca ati facut comanda telefonica sau on-line) putem emite factura doar in data in care s-a platit.
- Rambursarea banilor pentru eventualele retururi, pentru produsele achizitionate pe baza unui BF se face doar daca se aduce produsul in ziua emiterii BF, peste aceasta data NU mai putem rambursa banii.
- Rambursarea banilor pentru eventualele retururi, pentru produsele achizitionate de la Mentor Marketing&Distribution SRL, se va face in 14 zile de la data efectuarii facturii de storno de catre societatea noastra.
- Daca ati achizitionat produsul direct din magazinul nostru si doriti returnarea produsului NU se percepe nicio taxa.
- Daca livrarea produsului cumparat s-a facut printr-o firma de curierat si doriti returnarea produsului, la rambursarea banilor trebuie sa aveti in vedere ca din suma totala platita se vor scadea cheltuielile de transport. 25Lei pentru un singur transport, respectiv 50 de lei pentru transport dus-intors dupa caz.

MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L.
Sediu social / Punct lucru: Bucuresti, Sect. 2, Str. Tepes Voda, Nr. 130, Parter.
Nr. Reg. Com: J40 / 14487 / 2005
C.I.F: RO 15314753
Banca: UniCredit Bank - Bucuresti, Sucursala Dristor
Cont Bancar: RO83 BACX 0000 0011 9093 0000
Capital Social: 50.000 RON