Kit Interfon Video bloc 6 apartamente wireless WiFi 4in1 IP65 Color 4.3 inch 2MP POE Tag Mentor SYKT040
-10%

Kit Interfon Video bloc 6 apartamente wireless WiFi 4in1 IP65 Color 4.3 inch 2MP POE Tag Mentor SYKT040


Mentor
Interfon Smart
SKU: MMDSYKT040

Dorești instalare pentru Kit Interfon Video bloc 6 apartamente wireless WiFi 4in1 IP65 Color 4.3 inch 2MP POE Tag Mentor SYKT040? Vezi oferta!

Contactați-ne pentru oferte speciale, personalizate destinate revânzătorilor, ansamblurilor rezidențiale sau de birouri, pensiunilor, hotelurilor și altor unități de cazare. Beneficiați de prețuri avantajoase la achiziția unui volum mai mare de video interfoane inteligente.

Alimentare12 ~ 15 V
Tip montareIncastrabil
Timp deblocare≤1 secunda
Putere30 W
stoc
4.79552
Lei
4.31597
Lei
15 zile
retur
Livrare
rapida
Consiliere
gratuita

Kit Interfon Video bloc 6 apartamente wireless WiFi 4in1 IP65 Color 4.3 inch 2MP POE Tag Mentor SYKT040

 • Tip alimentare: POE
 • Capacitate: 2 A
 • Tensiune alimentare: 220 V
 • Modalitati de blocare/deblocare: Aplicatie, Parola, Card, Cheie
 • Timp deblocare: ≤1 secunda
 • Alimentare: 12 ~ 15 V
 • Conexiune: Prin POE
 • Tip Produs: Kit VideoInterfon
 • Tip conectare: Wireless (fara fir)

Display: Monitor IP /Unitate interioara - 7"; Interfon /Unitatea exterioară - 4.3"
Rezolutie: Monitor IP /Unitate interioara - HD (1024x600 pixeli); Interfon /Unitatea exterioară - HD (1280x720 pixeli).
Alimentare: Monitor IP /Unitate interioara 12-15V - POE; Interfon /Unitatea exterioară 12-15V - POE; Yala 12V - se alimentează de la sistem, POE - 220V.
Temperatura de funcționare: Interfon /Unitatea exterioară -40°C +50°C; Yala -20°C + 50°C; Monitor IP /Unitate interioara - la temperatura camerei.
Consum: Monitor IP /Unitate interioara 110mAh; Interfon /Unitatea exterioară 200mAh; Yala 150mAh.
Culoare: Yala: Nichel mat; Monitor IP /Unitate interioara: Negru; Interfon /Unitatea exterioară: Gri Argintiu; Switch POE: Negru.
Greutate: Monitor IP /Unitate interioara -0.375kg; Interfon /Unitatea exterioară -2.45kg; Yala -1.46kg; Switch POE 8+2 -0.750kg.
Dimensiuni: Monitor IP /Unitate interioara 226.0 x 151.0 x 23.0 mm; Interfon /Unitatea exterioară 365.0 x 140.0 x 50.0 mm; Yala 144.0 x 106.0 x 83.0 mm / 106.0 x 37.0 x 42.0 mm; Switch POE: 200.0 x 118.0 x 44.5 mm.

With Mentor you have a "Smart life"! Un proiect IoT by Mentor cu un număr nelimitat de produse smart wireless într-o singură aplicație.
Sistemul de Interfon Video Smart Mentor SYKT040 are un design plăcut, este conceput pentru a fi simplu de montat, configurat și utilizat, poate fi utilizat atât de pe smartphone wireless, prin WiFi 2.4 GHz, cât și de pe monitorul din locație, fără a fi necesară conectarea la internet.

Principiul de funcționare este foarte simplu - când utilizatorul apasă butonul de apel de pe interfon, aplicația va redirecționa apelul către smartphone și/sau monitor, permițându-vă:
- să comunicați bidirecțional cu utilizatorul fonic sau vizual,
- să deschideți ușa principală,
- să deschideți ușa secundară / ușa garaj / poarta (se poate conecta un releu Mentor ES001 / sau o Yala automată Mentor SY019/073/074/075/076 sau un Kit Automatizare porti, uși garaj Mentor SY004).

Cu sistemul de interfonie Mentor SYKT040 puteți monitoriza cu ușurință, local sau de la distanță, oricând și de oriunde, de pe smartphone sau tabletă, accesul într-o scara de bloc cu 6 (șase) apartamente/familii, dar și în ansambluri rezidentiale, birouri, hoteluri, spații comerciale, depozite, hale, etc. cu una sau două intrări:
Funcții, Automatizări, Avantaje Kit Interfon Video Smart Mentor SYKT040:
I. Avantaje:
1. Preț redus, calitate superioară.
2. Fiabilitate și performanță: Sistemele de video interfon cu PoE sunt proiectate pentru a oferi o conexiune stabilă și de înaltă calitate între unitatea interioară și cea exterioară, asigurând astfel o comunicare fluentă și o monitorizare eficientă a intrărilor.
3. Fiabilitate și performanță: Sistemele de interfon video cu PoE sunt proiectate pentru a oferi o conexiune stabilă și de înaltă calitate între unitatea interioară și cea exterioară, asigurând astfel o comunicare fluentă și o monitorizare eficientă a intrărilor.
4. Alimentare și transmitere de date prin cablul Ethernet: Principala caracteristică a unui sistem de video interfon cu PoE este capacitatea de a furniza atât alimentare electrică, cât și transmitere de date prin intermediul aceluiași cablu Ethernet. Aceasta elimină necesitatea utilizării unor cabluri suplimentare pentru alimentarea dispozitivelor, reducând astfel costurile de instalare și simplificând infrastructura de cablare.
5. Eficiență energetică: Utilizarea PoE poate contribui la eficientizarea consumului de energie, deoarece dispozitivele alimentate prin acest sistem pot fi gestionate centralizat și pot beneficia de funcții de economisire a energiei.
6. Flexibilitate și scalabilitate: Fiind alimentat prin PoE, sistemul poate fi instalat în diverse locații fără a fi nevoie de prize de curent suplimentare. De asemenea, este ușor de extins și de integrat într-un sistem mai mare, permițând adăugarea ulterioară a altor dispozitive alimentate prin PoE, cum ar fi camere suplimentare de supraveghere sau senzori.
7. Dispozitivul poate fi utilizat de unul sau mai multe persoane, prin intermediul aplicației.
8. Instalare simplificată: Cablul Ethernet necesar pentru transmiterea datelor și alimentare poate fi instalat în același timp, reducând timpul și costurile asociate instalării. Manipulare, pornire ușoară și stabilă. Instalarea poate fi realizată chiar și de dvs.
9. După înrolarea în aplicație, produsul transmite informație zi și noapte.
10. După instalarea software-ului puteți redenumi locul, poziția și nr. produsului (Interfon intrare principală, Monitor Living, etc.).
11. Control de la distanță.
12. Comunicare bidirecțională.
13. Fotografiere și stocare.
14. Filmare și stocare.
15. Deschidere ușă principală.
16. Deschidere ușă secundară / ușă garaj / poartă.
17. Reglare volum comunicare, sonerie: scăzut, mediu, ridicat.
18. Reglare Notificări: Pornit/Oprit.
19. Monitorul are 9 melodii, care pot fi setate în funcție de preferință.
20. Modul WiFi integrat în Monitor.
21. Sistem de operare Linux.
22. Sistemul acceptă in fiecare apartament 6 Monitoare + 8 senzori de miscare, gaz, fum, apa, etc. si 2 camere IP video.
23. Capacitatea sistemului NU este limitată pentru unitățile de interior (monitor, camera IP video, etc.) sau exterior (interfon, camera IP video, etc.) conectate.
24. Conexiune stabilă prin cabluri CAT5/CAT6 (de la POE la monitor, de la POE la Interfon Video, de la router la POE).
25. Unitatea suportă maxim 200 de apartamente cu 1000 de utilizatori.
26. La accesul în locație utilizatorul poate chema automat liftul (garaj, parter, etc.) prin parolă sau card; funcție ce va ajuta să economisiți timp.
27. Software-ul își face update automat la ultima versiune disponibilă.
28. Când dispozitivul este scos sau când se încearcă deconectarea, software-ul trimite automat mesaje către utilizatori sau către centrul de control.
29. Funcție de iluminat continuu pentru taste și display; funcție reglare intensitate luminozitate taste și display.
II. Automatizari:
1. După instalarea sistemului, aplicația va transmite informație de tip “Pop-up”, video și fonic pe smartphone sau tabletă (la una sau mai multe persoane), ori de câte ori în raza senzorului de mișcare PIR (interfon) se detectează o acțiune; în același timp, puteți comunica cu persoana care a intrat în raza de acțiune a senzorului de mișcare PIR.
2. Aplicația transmite informație chiar și atunci când în raza camerei NU există mișcare.
3. Aplicația poate fi setată să transmită informație doar când butonul soneriei va fi acționat.
4. În aplicație puteți construi diferite automatizări, scenarii:
- să primiți informație doar dacă butonul soneriei (interfon) este accesat,
- să primiți informație ori de câte ori în raza de acțiune a senzorului de mișcare PIR (interfon) se detectează acțiune, mișcare,
- să comunicați cu persoana care accesează butonul soneriei (interfon),
- să comunicați cu persoana care intră în raza de acțiune a senzorului de mișcare PIR (interfon),
- să se activeze sistemul la un anumit interval orar prestabilit anterior (când s-a părăsit locația, când în locație se află sau nu persoane, etc.).
5. Funcția “Vedere nocturnă IR - 1Led” care poate fi oprită/pornită sau setată pe modul “auto”.
6. Night Vision: Vedere pe timp de noapte color - 6 Leduri cu lumină albă la apăsarea butonului de pe sonerie sau la declanșarea senzorului de mișcare PIR.
7. Aplicația transmite informație video atât ziua, cât și noaptea (prin InfraRed-IR).
8. Stocarea informației se poate face atât local (Slot incorporat pe monitor, MicroSD max. 128GB), cât și în cloud (contra cost).
9. Alarmă pentru detectarea mișcării poate fi oprită, pornită sau programată într-un interval orar stabilit de către dvs.
10. Aplicația dispune de 2 moduri audio: canal audio monodirecțional și canal audio bidirecțional.
11. Volumul soneriei poate fi ajustat în interfața aplicației.
12. Control vocal prin Apple HomeKit Siri, Amazon Alexa, Google Assistant.
13. Metode de acces și control: Aplicație, Parola, TAG-uri/Card-uri 156KHz (2 buc. incluse în pachet) și Cheie.
14. Interfața vocală la orice accesare a sistemului.

Cum se instalează Kit-ul de Interfon Video Mentor SYKT040?

Pasul 1. Înainte de a trece la montarea produsului, citiți cu atenție cartea tehnică;
Pasul 2. Descărcați pe Smartphone sau Tabletă aplicația (vezi cartea tehnică) de pe Google Play sau App Store;
Pasul 3. Urmați pașii din aplicație pentru crearea unui cont de administrator;
Pasul 4. Alimentați POE la 220V;
Pasul 5. Conectați cablul RJ45 CAT5/CAT6 cu conexiune wireless din router la POE. Conectați RJ45 CAT5/CAT6 la Monitor respectiv Interfon Video. Este necesar un număr de 3 cabluri (NU sunt incluse);
Pasul 6. Stabiliți conexiunea wireless la Monitor: Video Intercom / Cloud Intercom / WiFi Connection / Valid - Tableta se va restarta, creând o rețea Hotspot WiFi;
Pasul 7. Conectarea monitorului la aplicație:
I. În Aplicația de pe Smartphone, în dreapta sus dați click pe iconița "+", iar în stânga, pe verticală, apar mai multe subdomenii. Accesați categoria "Camera și blocare", dați click pe "Smart Doorbell";
II. În dreapt sus sunt 3 pictograme QR Code, WiFi Mode și Cable / Selectați "WiFi Mode";
III. "Pasul următor" / Selectați "Mod AP" / Introduceți datele rețelei dvs WiFi (Nume rețea WiFi + Parolă) apoi apăsați "Următor";
IV. Puneți aplicația în bara, Conectați Smartphone-ul/Tableta la rețeaua WiFi denumită "Smartlife-xxxx", apoi reveniți în aplicație;
V. După ce reveniți în aplicație, începe instalarea, iar la 100% ați reușit instalarea produsului;
Pasul 8: Setarea Unității și a Clădirii în meniul interfonului:
I. "#" - Introduceți Parola: 666666 - Selectați "Address" prin apăsarea tastei "#" - Introduceți codul "2010101010101" - Confirmați prin "#" - "Success!" (pentru mai multe detalii, consultați manualul tehnic)
Pasul 9. Setarea Extensiei și a Camerei:
I. Accesați "System Settings" pe tabletă / Introduceți Codul "31415" / Setați cele 2 casete, în ordinea care urmează: "Build" și "Valid" / Apăsați "OK";
II. Accesați "System Settings" pe tabletă / Introduceți Codul "666666" / Accesați "Door" / Selectați "High Level" / Introduceți "01" în câmpul "Extensie" / Continuați prin a seta "Unlock Time", "Ring Volume" și "Call Volume" după dorințele dvs. / Apăsați "Ok" - "Setting Successfully" / Apăsați Tasta "Back" pentru a reveni în meniul de setări;
III. Accesați "Extension" / Apăsați "X" pentru a șterge valorile preexistente / Introduceți "01Area01Bd.01Unit0101Room01Ext." / Apăsați "Ok" - "Setting Successfully" / Apelul prin intermediul interfonului video va funcționa.
În cazul în care doriți să conectați a doua tabletă, a treia tabletă etc., nu mai este nevoie să accesați "door". În meniul de extensie, noua extensie va fi de tipul "01Area01Bd.01Unit0102Room01Ext.", "01Area01Bd.01Unit0103Room01Ext.", "01Area01Bd.01Unit0104Room01Ext." etc., în funcție de numărul de tablete asociate la interfonul video. (exemplu: prima cameră va fi 01, a doua 02, a treia 03 etc.)

Atenție!
1. Alimentare prin POE.
2. Conexiunea wireless se realizează prin cablu RJ45 CAT5/6 prin POE. POE - Monitor - Interfon Video.
3. Înainte de a monta Kit-ul, recomandăm să-l instalați/testați; astfel vă veți familiariza mai rapid, ușor cu utilizarea produsului și eventualele neplăceri se vor rezolva mai repede.

Important:
Recomandăm, pentru distanțe de până la 200 de metri de la panoul exterior până la ultimul terminal din instalație, să se utilizeze cablul UTP Cat 5e (AWG 24) sau UTP Cat 6e (AWG 23).

Conținutul pachetului:
1. Monitor IP 7" / Post interior TouchScreen MMDSY091:
- 6 buc. Monitor 7 inch TouchScreen (se monteaza in interioru locatiei)
- 1 buc. Cablu cu 10 pini, mufat la un capat, L = 200 mm
- 1 buc. Cablu cu 7 pini, mufat la un capat, L = 200 mm
- 2 buc. Cablu cu 2 pini, mufat la un capat, L = 200 mm
- 4 buc. Holdsuruburi L = 30 mm
- 1 buc. Suport din metal drept pentru fixare Monitor
2. Post exterior / Unitatea exterioară MMDSY090:
- 1 buc. Unitate exterioară pentru Interfonul Video (se montează în exteriorul locației)
- 2 buc. Carduri RFID 125KHz pentru deblocare acces locație (se pot conecta maxim 500 carduri)
- 1 buc. Cablu cu 2 pini, mufat la un capăt, L = 200 mm
- 1 buc. Cablu cu 3 pini, mufat la un capăt, L = 200 mm
- 1 buc. Cablu cu 4 pini, mufat la un capăt, L = 200 mm
- 1 buc. Cablu cu 7 pini, mufat la un capăt, L = 200 mm
- 4 buc. Șuruburi L = 30 mm
- 1 buc. Carcasă apărătoare intemperii: ploaie, ninsoare
- 1 buc. Suport din metal drept pentru fixare
3. Yală electromagnetică stânga/dreapta universală Mentor SY073 cu butuc:
- 1 buc. Încuietoare automată (L* l *h =144*106*35mm)
- 1 buc. Opritor (L* l *h =106*37*42mm)
- 1 buc. Butuc (L* l *h = 30 * 22* 22 mm)
- 5 buc. Chei
- 3 buc. șuruburi
- 8 buc. șuruburi L = 0.8 mm
- 2 buc. șuruburi L = 65 mm fixare butuc (în funcție de dimensiunea ușii pot fi ajustate)
- 1 buc. cadru metalic prindere butuc pe interior
- 1 buc. plăcuță metalică fixare butuc pe exterior.
4. 1 buc. Switch POE 8+2 MMDSY084.

 • Tip Produs: Kit VideoInterfon
 • Pentru: 6 Apartamente
 • Tip montare: Incastrabil
 • Tensiune alimentare: 220 V
 • Tip alimentare: POE
 • Alimentare: 12 ~ 15 V
 • Iesire Voltaj: 15 V
 • Capacitate: 2 A
 • Putere: 30 W
 • Conexiune: Prin POE
 • Modalitati de blocare/deblocare: Aplicatie, Parola, Card, Cheie
 • Timp deblocare: ≤1 secunda
 • Aplicatie: Android, iOS
 • Compatibil cu: Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant
 • Tip conectare: Wireless (fara fir)
 • Protocol wireless: Wi-Fi
 • Frecventa wireless: 2.4 GHz
 • Infrarosu(Infra Red - IR): IR 1 LED 120 °
 • Night Light: 6 LED-uri 120 °
 • Tip Senzor: PIR, Senzor de miscare
 • Unghi detectie miscare: 90 °
 • Senzor: 1/2.7'' CMOS
 • Display: Monitor LCD 4.3 inch
 • Rezolutie Video: HD (1024 x 600 pixeli)
 • Camera Video: 2 MP
 • Suprafata detectie: 3 m
 • Difuzor incorporat: DA
 • Microfon incorporat: DA
 • MicroSD Card: 128 Gb
 • Durata de viata: Cca. 500.000 de actionari
 • Grad de protectie IP: IP65
 • Umiditate functionare: 10 ~ 90 %
 • Material: Otel inoxidabil, Aliaj de Aluminium, Policarbonat (PC)
 • Greutate: 6.91 Kg
 • Distanta semnal wireless: 30 m in linie dreapta, fara obstacole
 • Numar maxim device-uri wireless ce pot fi conectate: Nelimitat

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului