Instalare, Montaj Priza electrica inteligenta Mentor Bucuresti


Mentor
Servicii Electrice Smart
SKU: MMDSERVES002

Instalare, Montaj Priza electrica inteligenta Mentor Bucuresti acum si in localitatea ta.

epuizat
De la 2500
Lei
15 zile
retur
Consiliere
gratuita

Prețul serviciilor de instalare și montaj a unei prize electrice smart Mentor în București și în localitățile din județul Ilfov începe de la 25 de lei.

Echipa noastră de experți în tehnologie îți aduce soluția perfectă pentru a-ți controla echipamentele electrice într-un mod eficient și comod prin serviciul nostru de montaj și instalare a prizei smart.
De la oprirea echipamentelor de la distanță la programarea automată, tehnologia prizei smart aduce un plus de confort în casa ta.
Suntem aici pentru a asigura o instalare precisă și pentru a-ți aduce beneficiile maxime ale prizei smart.

Servicii Profesionale de Montaj și Instalare:
Consultanță Personalizată: Înainte de a începe lucrările, echipa noastră tehnica va discuta cu tine pentru a înțelege nevoile tale specifice. Vom recomanda soluția optimă pentru a gestiona echipamentele electrice într-un mod inteligent.
Montaj Corect și Sigur: Tehnicienii noștri calificați se asigură că priza smart este montată în mod corect și în siguranță. De la conexiuni precise până la montajul fizic, fiecare detaliu este tratat cu profesionalism.
Configurare și Testare: După instalare, priza smart este configurată pentru a funcționa perfect cu preferințele tale. Echipa noastră testează fiecare aspect pentru a ne asigura că totul funcționează așa cum trebuie.

Beneficii ale Instalării Profesionale a Prizei Smart:
Control de la Distanță: Priza smart îți permite să oprești sau să pornești echipamentele electrice de la distanță, chiar și atunci când nu ești acasă. Acest lucru adaugă un nivel de comoditate în viața ta.
Economii Energetice: Programarea automată a oprirea sau pornirea echipamentelor în funcție de nevoi poate contribui la economii semnificative de energie.
Personalizare și Confort: Setează programe pentru a activa echipamentele la anumite ore sau în funcție de scenarii specifice, cum ar fi luminile ambientale sau cafeaua dimineața.

Experiență și Profesionalism:
Echipa noastră are cunoștințele necesare pentru a asigura o instalare precisă și profesională a prizei smart.
Contactează-ne pentru a discuta despre nevoile tale de control al echipamentelor electrice și pentru a stabili o programare pentru serviciul nostru de montaj și instalare a prizei smart. Cu noi, vei aduce tehnologia în casa ta cu încredere și ușurință.

După achiziția serviciului de Instalare, Montaj Priza electrica inteligenta Mentor Bucuresti și recepția produselor ve-ți fi contactat(ă) de un reprezentant sau partener Mentor pentru a stabili în detaliu data exactă la care se poate efectua serviciul contractat.

La Serviciu de Instalare, Montaj Priza electrica inteligenta Mentor Bucuresti se efectuează urmatoarele operațiuni:
1. Montare Priză pe poziție.
2. Instalare aplicație pe telefonul mobil sau tabletă.
3. Test funcționare Priză Smart în modul classic și wireless.
4. Creearea de automatizări și scenarii optime pentru confortul tău.

Durata estimată pentru montarea, instalarea softului și programarea Prizei Smart este de aproximativ 30 minute.

Atenție!
- Prețul serviciului este pentru montarea 1 buc. Priză Smart
- Pe lănga costul de montare se mai adugă 50-150Lei, în funcție de localitate și complexitatea locației, costuri de deplasare.
- Instalare, Montaj Priza electrica inteligenta Mentor Bucuresti este efectuat(ă) de către Companii și Electricieni Autorizați ANRE cu experiență, colaboratori Mentor atent selectionați.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului