Chat with us, powered by LiveChat
Menu
Your Cart

Cum cumpăr

Vã multumim pentru interesul acordat site-ului e-commerce Mentor-Market.ro!
Vã prezentãm mai jos pasii care trebuiesc parcursi pentru a cumpãra un produs:

Important!
Datorita dinamismului ofertei din piata de comert electronic si numarului mare de produse exista posibilitatea ca unele produse prezentate pe site sa nu mai fie livrabile sau sa aiba un termen de livrare mai mare decat cel normal.
Din acest punct de vedere, orice comanda efectuata are ca prim pas verificarea disponibilitatii produselor, urmand ca societatea noastra sa instiinteze clientul de acest lucru.
De asemenea, preturile, specificatiile si imaginile produselor pot fi schimbate fara o notificare prealabila!

Comanda On-line
Selecteaza produsele
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul "Adauga in Cos" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Vezi Cosul
Veti fi redirectionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Trimiterea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul "Trimite Comanda". Veti fi redirectionat in pagina de autentificare utilizator. In acea pagina vi se vor solicita adresa de email cu care v-ati inregistrat si parola. In cazul in care comandati pentru prima data de la mentor-market.ro trebuie sa va creati un cont; dar puteti comanda fara sa aveti sau sa va faceti cont.

Creeaza cont
Completati-va datele personale in formularul din pagina. Va rugam sa completati cu atentie acel formular deoarece acele date vor fi folosite pentru efectuarea comenzii.

Modalitatea de livrare si plata
In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu numerar sau ordin de plata.

Validarea datelor comenzii
Ultimul pas in definitivarea comenzii este validarea datelor, in cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta. Completati cu informatii corecte apoi apasati butonul "Continua" pentru finalizarea comenzii.

Comanda telefonica
Pentru a comanda telefonic este suficient sa sunati la numerele de telefon: 0314-253.632, 0770-951.832, 0749-325.689, 0757-602.402unde veti lua legatura cu unul dintre operatorii nostri care va va acorda sprijinul necesar pentru a selecta produsul (produsele) pe care vreti sa le achizitionati, in cazul in care aveti dificultati in a alege.

Cum Plãtesc?
Ramburs la livrarea produsului prin firma de curierat Urgent-Cargus sau Fan Courier.
Plata cu Numerar in magazinul nostru.
Plata cu CARD in magazinul nostru
Plata cu Ordin de plata / virament bancar
Plata cu Ordin de plata sau Virament bancar se va face in baza facturii proforme, emise de MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L.
Pentru comenzile cu optiunea "Plata cu Ordin de Plata", livrarea produselor se face in momentul confirmarii platii.

In cazul platii prin ordin de plata/virament bancar datele necesare efectuarii platii sunt:
MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L.
Punct lucru: Bucuresti, Sect. 2, Str. Tepes Voda, Nr. 130, Parter.
Nr. Reg. Com: J40 / 14487 / 2005
C.I.F: RO 15314753
Banca: ING Bank - Agentia Alba Iulia
Cont Bancar: RO56 INGB 0000 9999 0810 5611
Capital Social: 50.000 RON