Contul meu

Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul Mentor-Market, va fi nevoie să îți creezi un cont.

Pentru a crea un cont pe www.mentor-market.ro, urmează acești pași simpli:
1. Accesează site-ul www.mentor-market.ro într-un browser web.
2. Navighează către pagina principală și vei observa secțiunea “Contul meu”, situat în colțul din dreapta. Va trebui să treci cu cursorul peste acest câmp și să alegi opțiunea “Crează un cont”.
3. Fă clic pe butonul “Crează un cont”. Aceasta te va duce la pagina de înregistrare.
4. Completează formularul de înregistrare cu informațiile tale personale. Vei fi solicitat să furnizezi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și să alegi o parolă sigură.
5. În plus, poți opta pentru autentificarea prin intermediul contului tău de Google sau Facebook. Apasă pe butonul corespunzător, "Autentificare cu Google" sau "Autentificare cu Facebook".
6. Dacă alegi să te autentifici cu Google, vei fi redirecționat către pagina de autentificare a Google. Introdu datele de autentificare ale contului tău Google și urmează pașii pentru a permite accesul la contul tău Mentor-Market.ro.
7. Dacă alegi să te autentifici cu Facebook, vei fi redirecționat către pagina de autentificare a Facebook. Introdu datele de autentificare ale contului tău Facebook și urmează pașii pentru a permite accesul la contul tău Mentor-Market.ro.

După finalizarea procesului de înregistrare sau autentificare cu Google sau Facebook, vei avea acces la contul tău pe www.mentor-market.ro.

Prin aceste metode alternative de autentificare, poți crea rapid și ușor un cont pe www.mentor-market.ro și poți beneficia de toate funcționalitățile oferite de platformă.

Odată autentificat, vei avea disponibile noile secțiuni din categoria “Contul meu”:
-Contul meu: Îți vei putea modifica datele de facturare, adresele și vei putea vedea garanțiile, retururile și comenzile tale.
-Liste favorite: Pentru produsele adăugate în această categorie, de către tine.
-Review-uri: Vei putea lasă recenzii pentru produsele achiziționate.

Pentru întâmpinarea oricăror dificultăți privind crearea sau accesarea contului, va încurajăm să ne contactați telefonic sau prin intermediul e-mailului.