Boxe portabile

Boxe portabile

Boxele si difuzoarele din oferta Mentor Market garanteaza calitatea audio de invidiat si distractia maxima indiferent de locatia in care te afli. Acum pot sa alegi noile boxe portabile dotate cu bluetooth, care au capacitatea de a incarca simultan si dispozitivul care reda muzica.

In magazinul online Mentor Market iti oferim o gama variata de modele constructive si culori, originale si compatibile cu dispozitivul tau indiferent daca acesta este telefon sau tableta.

Produsele din magazinul Mentor Market sunt importate de la cei mai renumiti producatori de dispozitive media si beneficiaza de calitatea si garantia unor produse originale.

Utilizati filtrele de mai jos pentru a determina modelul de boxe portabile care se potrivesc cel mai bine preferintelor tale.


Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege boxe portabile compatibile


Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de boxe portabile este compatibil. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.


Calitate si garantie boxe portabile


Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca un model de boxe portabile achizitionat nu este compatibil, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Boxe portabile nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail [email protected].

Afisare
Sortare
Boxa portabila Adin bluetooth handsfree 10W Stoc depozit
Boxa portabila Adin bluetooth handsfree 26W Stoc depozit
Boxa portabila Mrice bluetooth Tehno Sound Stoc depozit
Boxa portabila Mrice bluetooth Tehno Sound red Stoc depozit
Boxe portabile Adin bluetooth handsfree 2x10W Stoc depozit