Stocarea informatiilor in cloud isi continua tendinta ascendenta.

Gata cu infrastructurile costisitoare care se defecteaza, pierzandu-va datele importante.
Videoclipuri, documente, fotografii, filme si fisiere personale pot fi transmise in intregime in cloud gata de acces instantaneu de oriunde te-ai afla. Trebuie doar sa va conectati la contul dvs. de stocare in cloud si totul este acolo cand aveti nevoie.

Dar, exista atat de multi furnizori de stocare cloud care ofera spatiu de stocare cu costuri reduse, pastrand datele in siguranta pe serverele lor, incontinuare va vom prezenta cativa dintre furnizorii de top care va ajuta sa va alaturati cibrespatiului cloud potrivit pentru dvs.

SugarSync
Este gratuit timp de 30 de zile pentru a verifica daca SugarSync vi se potriveste. Preturile incep de la USD 7.49 pentru 100 GB. Puteti face o copie de siguranta pentru orice dispozitiv si face o copie de rezerva a unei structuri de folder existente direct cloud-ul personal. Adaugati sau editati un fisier folosind un singur dispozitiv si faceti-l disponibil instantaneu pe toate dispozitivele pe care le detineti.

Simplu pentru a face backup la toate dispozitivele dvs. in timp real, astfel incat sa puteti accesa fisierele dvs. de oriunde pe orice dispozitiv - Android, Mac, PC sau iOS. SugarSync va ofera acces perfect la fisierele dvs. pe drum, acasa si la birou. incepeti lucrul la un proiect acasa pe o tableta sau laptop. Du-te la birou dimineata si incepe lucrul unde ai plecat.

Dropbox
Cel mai cunoscut furnizor de stocare in cloud, Dropbox, ofera doar 2 GB gratuit. Conectati Dropbox la conturile de social media. Cand prietenii se inregistreaza, spatiul dvs. de stocare gratuit creste la 16 GB. Preturile incep de la $ 11,99 USD pe luna pentru o cantitate masiva de 2 TB de stocare in cloud.

Dropbox este unul dintre cei mai vechi furnizori de stocare cloud. Dropbox este ideal pentru colaborarea la munca cu oamenii. Este intuitiv si va permite sa va sincronizati fisierele si sa le partajati cu oricine doriti. Datele sunt accesate de pe orice dispozitiv, chiar daca cei cu care partajati nu au cont. Aceasta este o solutie puternica, cu costuri reduse, pentru uz personal si casual.

Google Drive
Google Drive ofera in mod generos stocare in cloud de 15 GB. Google ofera stocare fiabila si ieftina cu optiuni Mac si Windows. Daca aveti nevoie de mai mult decat ceea ce vine gratuit, costa 1,99 USD pentru 100 GB sau 1 TB costa 9,99 USD pe luna.

Este convenabil pentru persoanele cu dispozitive Android, deoarece vin preincarcate cu Google Drive. Este excelent pentru a stoca fotografii de buna calitate pe telefon, dar, nu este usor de utilizat. Puteti descarca o aplicatie desktop care va permite sa puneti fisierele pe Google Drive pentru a le incarca.

Dezavantajul acestei optiuni accesibile este ca Google va poate folosi datele pentru propriile scopuri. Acest lucru nu este atat de bun pentru confidentialitatea dvs., atunci cand asociati spatiu de stocare la cloud ieftin impreuna cu multe alte aplicatii Google, inclusiv e-mail gratuit. Luati in considerare acest lucru atunci cand alegeti cloudul potrivit necesitatilor dvs..

OneDrive
OneDrive este solutia Windows combinata in File Explorer. Este integrat in Windows 10 cand il descarcati. Este livrat gratuit cu 5 GB de stocare in cloud. Adaugarea altor 50 GB va costa doar 1,99 USD pe luna. Sincronizati imaginile pe toate dispozitivele. Exista o versiune disponibila pentru aparatele iOS, Mac si Android.

Accesati fisierele dvs. de oriunde folosind orice dispozitiv. Utilizati Microsoft OneDrive pentru a colabora si a impartasi cu prietenii, familia si colegii de munca utilizand Word, PowerPoint, OneNote si Excel.

Mega
Mega isi face numele afirmand ca toate datele sunt criptate inainte de a ajunge la servere. Cu o enorma capacitate de stocare in cloud gratuita de 50 GB oferita, interfata sa drag-and-drop faciliteaza utilizarea. inscrieti-va pentru un pachet mega pro si obtineti pana la 4TB de la doar 11,80 USD pe luna. Aceasta companie din Noua Zeelanda, de abia din 2013, considera ca toata lumea are dreptul la confidentialitate la un cost scazut.

Incarcati fisierele, videoclipurile si fotografiile si sincronizati automat datele cu toate dispozitivele. Mega este  disponibil pentru Linux, Windows si Mac, este o aplicatie puternica care a castigat o reputatie buna pentru protectia stricta a datelor dvs. Abordarea sa de securitate a datelor este de a proiecta pentru securitate, mai degraba decat de a avea politici de securitate in vigoare. Desi Mega are o "puternica end-to-end encryption”, este totusi usor de utilizat.

IDrive
IDrive va ofera 5 GB de stocare in cloud pe dispozitive nelimitate. Pentru mai multe preturi de spatiu incep de la 52 USD pentru 1 TB pentru primul an. Nu exista nicio incercare gratuita, dar spatiul gratuit de 5 GB nu expira niciodata. Desi este compatibil numai cu Mac si Windows, IDrive ofera sincronizarea continua a fisierelor pe toate unitatile si dispozitivele. Si, are suport bun pentru versiuni, unde puteti reveni pana la 10 versiuni ale unui fisier, daca aveti vreodata nevoie.

Interfata sa web va permite sa partajati lucruri prin Facebook, Twitter si e-mail. Stergeti pentru totdeauna lucrurile pe care credeti ca nu le mai doriti si mai tarziu il regretati? ei bine, datele nu sunt sterse de pe serverul principal. Serviciul Express IDrive va poate trimite un hard disk extern cu copii ale tuturor datelor dvs. Nu mai trebuie sa va faceti griji daca stergeti din greseala datele dvs. sau daca computerul dvs. se blocheaza si pierdeti tot.
Puteti restaura instantaneu fisierele vechi.
Confidentialitatea este, de asemenea, un punct forte pentru IDrive. Are criptare AES pe 256 biti. De asemenea, are prevederi pentru a utiliza propria cheie de criptare. Cunoscut numai de tine, in acest fel nimeni nu mai poate sa iti acceseze datele tale private.

Acum aveti o idee despre cele mai bune optiuni de stocare in cloud de pe piata, nu va grabiti, verificati-le pe toate si alegeti cea mai potrivita varianta pentru necesitatile dvs..

Scapa de hardware-ul fizic, vechi si de cheltuielile de inlocuirile si datele pierdute. Luati in considerare mutarea tuturor datelor dvs. in propriul cloud. In acest fel nu veti mai pierde iar si iar date importante.