Ce trebuie sa stiti despre Tastaturile MentorTastaturile comercializate sunt de inalta calitate, sunt compatibile, sunt fabricate sub licenta de cei mai renumiti producatori de echipamente IT, recunoscuti ca lideri in acest domeniu: Chicony, Compal, Darfon, Delta, LiteON, Sunrex. Lenovo NU fabrica tastaturi.
Productia de tastaturi este un proces foarte complex, care necesita costuri uriase in cercetare si in fabricatie. Acesta este motivul pentru care nu exista tastaturi "aftermarket" – deci tastaturile de laptop nu pot fi falsificate, aceasta problema pur si simplu nu exista! Tastaturile comercializate de societatea noastra sunt exact la fel ca si cele instalate de catre producatorii de Laptop-uri.
Un factor important ce recomanda tastaturile comercializate de Mentor Marketing&Distribution SRL este calitatea superioara a pieselor si materialelor folosite de producator.
Piese de origine si durata medie de utilizare de minim 2 ani.
Tastaturile respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL, RoHS, FCC si/sau ISO 9001, 9002, este pusa in vanzare numai dupa ce a trecut toate testele de calitate.
Astfel, tastaturile cu aceste caracteristici cresc fiabilitatea, durata de viata a produsului in timp si implicit ajuta la economisirea de bani.