Descoperă magia iluminării smart cu Veioza Mentor


Transformă-ți spațiul într-un univers de lumină și culoare cu Veioza Smart Mentor WiFi! Cu o putere de 7W și flux luminos de 650 Lm, această lampă nu doar iluminează, ci adaugă și o notă de eleganță și inovație în orice încăpere.


Caracteristicile acestei veioze smart sunt impresionante. Cu o eficiență energetică A+++, nu doar economisești energie, ci aduci și o lumină de calitate în fiecare colț al camerei tale. Cu compatibilitate extinsă, se integrează cu ușurință în ecosistemul tău smart, fiind compatibilă cu Apple HomeKit Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, etc.

Conectivitatea WiFi facilitează o funcționare fără probleme, iar modurile diverse de iluminare, de la alb cald și alb rece la 16 milioane de culori, permit personalizarea completă a atmosferei din jur. Instalarea este simplă și rapidă. Descarci aplicația gratuită de pe Google Play sau Apple Store, adaugi lampa cu doar câteva click-uri și apoi te bucuri de controlul complet al iluminatului tău smart.Veioza Smart Mentor nu este doar o lampă, ci un element esențial în construirea unui sistem smart home adaptat nevoilor tale. Descoperă iluminatul inteligent și adaugă o notă de modernitate în casa ta!

Imaginează-ți într-un colț al camerei veioza care deveni complicele unei seri de relaxare. Cu o atingere pe telefon, lumina se transformă într-o nuanță de albastru înviorător, creând o atmosferă perfectă pentru câteva capitole din cartea preferată. Cu o simplă comandă vocală, atmosfera se schimbă dintr-o lumină relaxantă într-una vibrantă, pregătind terenul pentru o ședință de lucru la laptop. Lumina caldă și concentrată a veiozei îti permite să te focusezi pe task-urile tale, fără a obosi ochii.

Cu doar 60 de lei, acest ambient poate deveni realitate. Dacă tu ai deja o lampă smart, poți oferi cadou celor apropiați – un cadou inedit, de buget, care va impresiona orice persoană.