Chat with us, powered by LiveChat

Sistemul de supraveghere Clever Dog - de ce ai nevoie de el!

Scris de Alin Alexie 03.11.2017 0 Comentarii

Clever Dog

Anul 2017 a adus cu el o necesitate crescuta de siguranta. Supravegherea casei, a garajului, a afacerii proprii sau chiar a locului unde stau copiii este de la sine inteles.

Odata cu acest lucru si oferta de pe piata camerelor de securitate a devenit extrem de diversificata.

Astazi vom vorbi despre CleverDog. Acesta este un dispozitiv inteligent de supraveghere video WiFi cu multiple functii si un design avangardist. Cu un aspect modern si atractiv, are o serie larga de caracteristici: monitorizare video, detectarea miscarii, sistem de alarma cu avertizare in timp real pe iPhone, Smartphone, tableta, laptop, control infrarosu. Poate fi folosit pe o scara larga de aplicatii pentru securitatea casei, pentru supraveghere de la distanta a copiilor si batranilor. Folosind CleverDog pe iPhone, Smartphone, Tableta, Laptop, etc. poti sa stii in timp real ce se intampla la birou, la magazin, acasa indiferent de locul in care te afli.

 

Avantaje Clever Dog

 

Microfonul full duplex, bidirectional te ajuta sa tii legatura cu cei dragi sau sa anunti un hot ca ai chemat politia.

 

Cu ajutorul functiei full duplex incorporata poti sa comunici video si audio oricand, indiferent unde te afli. De asemenea, poti discuta cu pana 5 persoane in acelasi timp.

 

Clever dog detecteaza miscarea si activeaza alarma in timp real

 

Tehnologia moderna ajuta la detectia miscarii si capteaza automat imagini dinamice. Aceasta functie trimite in acelasi timp un mesaj de alarma pe telefon sau pe tableta in cazul in care software-ul camerei considera ca proprietatea ta a fost invadata.

 

Inregistrarea video inteligenta te ajuta sa faci o examinare rapida

 

Tehnologia utilizata pe aceasta camera ajuta la inregistrarea automata si poate localiza rapid imaginile in functie de cronologie.

 

Poti imparti momente importante cu prietenii si cu familia

 

Camera de supraveghere Clever Dog permite inclusiv capturile de ecran, astfel incat sa poti impartasi momente interesante cu prietenii si familia.

 

Un sistem sigur si convenabil cu serviciile P2P

 

Implementand tehnologia P2P, Clever Dog poate stabili o legatura directa intre smartphone-uri si camera.

 

Clever Dog este un sistem usor de instalat

 

1. Descarca aplicatia mobila: cauta Clever Dog in magazinul Apple sau in Google Play.

2. Trebuie sa te asiguri ca aparatul este conectat la un port USB sau la o priza USB.

3. Deschide aplicatia si creaza un cont. Apoi da click pe + pentru a adauga dispozitivul.

4. Apasa pictograma camerei foto, apoi vei fi instruit cum sa conectezi camera: apasa butonul din partea din fata a camerei si tine apasat pentru cateva secunde, lumina rosie se va stinge si apoi va aparea o lumina albastra intermitenta.

5. Urmeaza instructiunile de pe ecran, ti se va cere parola Wifi.

 

Conectarea va dura mai putin de un minut. In pachet vei gasi instructiunile complete. .

 

Cum vad fisierele pe calculator?

 

Dupa ce ai rulat programul, l-ai configurat si l-ai deschis, poti scoate cardul MicroSD din aparat si il poti pune in calculator prin intermediul unui cititor de carduri. Nu formata cardul microSD deoarece vei exporta fisierele utilizand software-ul Clever Dog Windows!

In programul Clever Dog de pe PC, da click pe meniu si apoi exporta videoclipul. Dupa ce ai terminat, faceti acceseaza butonul meniu meniu si apoi setari, dupa care poti deschide fisierele foto sau video.

 

Camera inteligenta Clever Dog poate avea ocazional nevoie de o actualizare de software.

S-ar putea sa vezi ca setarile WiFi au fost conectate la camera, dar aplicatia arata ca nu este conectata. Revino la pagina de pornire si da click pe + pentru a adauga un dispozitiv nou. Apoi ti se va cere sa actualizezi software-ul si va fi necesar sa urmezi instructiunile de pe ecran.

 

 

Intrebari si raspunsuri despre Clever Dog

 

 

Pot vedea videoclipul live de oriunde din lume?

 

Da, prin aplicatia Clever Dog, poti viziona fluxul video live. Ai nevoie doar de o conexiune Wi-Fi stabila pentru camera Clever Dog si o conexiune stabila Wi-Fi / 3G si un dispozitiv mobil functionabil. Nu este nevoie sa configurezi routerul Wi-Fi sau sa creezi o adresa IP statica.

 

Pot vizualiza videoclipul live de pe diferite dispozitive si / sau conturi diferite?

 

Poti instala aplicatia Clever Dog si poti utiliza acelasi cont pe toate dispozitivele mobile. Aplicatia ofera, de asemenea, o functie de partajare, care va permite sa partajati videoclipul cu prietenii si familia daca acestia au conturi separate (maximum 5 persoane). Cu toate acestea, trebuie sa retii ca, in orice moment, un singur utilizator poate vedea feedul video live. De asemenea, poti invita si alti utilizatori de pe dispozitivul de pe care a fost initial instalat Clever Dog.

 

De ce este video alb-negru?

 

Datorita unui filtru infrarosu, camera functioneaza si intr-un mediu cu lumina scazuta. Filtrul se activeaza si se opreste automat, in functie de conditiile de iluminare. In acest fel, se asigura o calitate mai buna, dar videoclipul este alb-negru.

Magazinul online Mentor-Market va pune la dispozitie intreaga gama de camere de supraveghere Clever Dog. Acestea beneficiaza de transport gratuit, 15 zile in care puteti returna produsul si 1 an de garantie!

 

Scrie parerea ta