5 modele de laptopuri cu display-uri uimitoare

Scris de Victor Butu 10.01.2018 0 Comentarii

 

1. Lenovo ThinkPad W540

 

Display-ul acestui laptop este atat de clar incat te face sa te intrebi daca exista ceva mai bun de atat. Afisajul de 15.5 inchi ruleaza la 2880x1620 pixeli si utilizeaza o tehnologie numita In-Plane Switching (IPS) avand un unghi larg de vizualizare, respectiv de 180 de grade. Folosind aplicatia Sony Movie Studio, un film oarecare de marketing nu a avut sub nicio forma imaginea specifica altor laptopuri. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 6 ore, iar sistemul are un procesor rapid Intel Core i7 si grafica NVIDIA. Ecranul poate fi achizitionat de aici.

 

2. Acer Aspire S7-392

 

Acest laptop foloseste un ecran de 2560x1440 pixeli, ceea ce constituie o imbunatatire dramatica fata de rezolutia standard a modelului anterior care era de 1920x1080 (rezolutie pe care o au cele mai multe dintre laptopurile obisnuite). Fotografiile si videoclipurile sunt uimitor colorate, la fel ca in cazul unui HDTV de sufragerie. De asemenea, acest laptop ofera tehnologia Intel WiDi prin care ai posibilitatea de a conecta display-ul la un proiector sau la un televizor prin intermediul retelei wireless. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 6 ore (cumpara incarcator pentru baterie de aici) si ai posibilitatea de a configura un Aspire S7 cu un procesor Intel Core i5 sau cu unul i7.

 

3. Apple MacBook Pro de 15 inch

 

Ecranul de 15 inchi si 2880x1800 pixeli al acestui MacBook Pro este ceva memorabil: luminos, foarte clar si in acelasi timp colorat. La fel ca Lenovo W540, tehnologia IPS ajuta la reducerea efectului de orbire si ofera un unghi larg de vizionare de aproximativ 180 de grade. Rezolutia suplimentara ajuta la eliminarea petelor usor sesizabile folosind Adobe Photoshop. Procesorul Intel Core i7 este destul de rapid pentru procesul de editare video si retusare in Photoshop. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 8 ore pe incarcare. Ca termen de comparatie, ecranul de 15.6 inchi al unui Dell XPS 15 este totusi o idee mai mare.

 

4. Dell XPS 15

 

Atingand o pista cu cel mai inalt ecran de 15.6 inchi testat vreodata, Dell XPS 15 ruleaza la dimensiunea de 3200x1800 pixeli. Este vorba despre o calitate uimitoare a imaginii pentru editare foto sau editare video in aplicatii precum Sony Movie Studio sau Adobe Photoshop. Agentiile de marketing vor iubi claritatea cu care isi pot realiza brosurile sau materialele tiparite. Durata de viata a bateriei este de aproximativ noua ore pentru sistemul testat cu grafica NVIDIA (necesara pentru ecranul cu rezolutie inalta) si cu un procesor Intel Core i7. La modul general, Dell XPS 15 poate fi alegerea de top pentru cel mai bun (si cel mai mare) afisaj.

 

5. Samsung ATIV Book 9 Plus

 

Ca si Dell XPS 15, acest laptop ruleaza la 3200x1800 pixeli, insa la dimeniunea de 13.3 inchi, ceea ce inseamna mai multa portabilitate, insa nu tot atat de multa stabilitate a ecranului. Vazandu-l fizic, display-ul pare atat de „ascutit" ca textul dintr-un document de afaceri are marginea destul de fina chiar si cand te apropii destul de tare de el. Videoclipurile si fotografiile par, de asemenea, vii si clare. Laptopul Book 9 Plus utilizeaza un procesor Intel Core i5 si ruleaza aproximativ 7.5 ore de la ultima incarcare completa.

 

 

 

Scrie parerea ta