Alarme Auto / Moto

Alarme Auto / Moto

In magazinul online Mentor Market va prezentam mai multe modele de alarme auto si moto pentru avea tot timpul vehiculele in siguranta. In plus La achizitia unei Alarme de ATV primiti CADOU un ceas desteptator tip macheta Matocicleta Sport. Toate sistemele de alarma din magazinul online Mentor Market sunt produse de firme consacrate din domeniul securitatii si beneficiaza de garantia si calitatea unor produse originale.

Sistemele de alarma din magazinul online Mentor Market sunt dotate cu senzori de soc care declanseaza imobilizarea si blocarea motorului. Deblocarea motorului se face utilizand cheia Smart din dotarea sistemului de alarma. Utilizati informatiile din descrierea produsului pentru a utiliza in mod corespunzator sistemul de alarma auto sau moto.


Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege Alarme Auto / Moto


Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de alarme auto / moto este cel potrivit pentru masina ta. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.


Garantie Alarme Auto / Moto


Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca modelul de alarme auto / moto achizitionat nu este compatibil cu masina ta, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Alarme Auto / Moto nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail office@mentor-market.ro.

Afisare
Sortare
Alarma auto Smart cu functie de blocare motor Call for Stock

Alarma auto Smart cu functie de blocare motor

    Cum functioneaza? Pe langa alarma clasica pe care sigur o aveti montata la ..

351,87Lei
Fără TVA: 295,69Lei
Alarma Motocicleta cu functie de blocare motor -52% Call for Stock

Alarma Motocicleta cu functie de blocare motor

    Produsul este patentat si inregistrat de SteelMate iar Mentor Marketing&Dis..

199,41Lei 95,20Lei
Fără TVA: 80,00Lei
Alarma Scuter cu functie de blocare motor -52% Call for Stock

Alarma Scuter cu functie de blocare motor

    Produsul este patentat si inregistrat de SteelMate iar Mentor Marketing&Dis..

199,41Lei 95,20Lei
Fără TVA: 80,00Lei