Menu
Your Cart

Huse telefoane

Mentor Market iti pune la dispozitie o gama variata de modele de huse pentru cele mai cautate utilizate marci de telefoane. Aceste huse sunt atat originale cat si compatibile.

Utilizeaza filtrele de mai jos si alege coverul potrivit de huse telefon pentru dispozitivul tau dintr-o gama larga de modele de huse importate de la producatori consacrati.

Produsele Mentor Market sunt importate de la cei mai renumiti producatori de accesorii si componente telefoane si beneficiaza de calitatea si rezistenta unor produse originale.

Dupa ce ai ales husele care se potrivesc cu dispozitivul tau nu uita sa cauti si celelalte accesorii pentru telefon navigand prin categorii.

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege huse telefoane compatibile

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de huse telefoane este compatibil. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Calitate si garantie huse telefoane

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca un model de huse telefoane achizitionat nu este compatibil, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Huse telefoane nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail office@mentor-market.ro.

Brand: Mentor
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Apple serie iPhone 6 Plus.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 6 Plus este norm..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Brand: Mentor
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Apple serie iPhone 6.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 6 este normal sa-l pa..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Brand: Mentor
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Apple serie iPhone 6s Plus.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 6s Plus este no..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Brand: Mentor
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Apple serie iPhone 6s.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 6s este normal sa-l ..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Brand: Mentor
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Apple serie iPhone 7 Plus.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 7 Plus este norm..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Husa Premium telefon Apple iPhone 7 transparenta
Cere informatii
Brand: Mentor
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Apple serie iPhone 7.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 7 este normal sa-l pa..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Brand: Huawei
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Huawei serie P8 Lite.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Huawei P8 Lite este normal sa-l pas..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Brand: Huawei
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Huawei serie P8.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Huawei P8 este normal sa-l pastrati in ..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Husa Premium telefon Huawei P9 transparenta
Cere informatii
Brand: Huawei
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Huawei serie P9.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Huawei P9 este normal sa-l pastrati in ..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Brand: Huawei
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Huawei serie Y5 II.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Huawei Y5 II este normal sa-l pastrat..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Brand: Huawei
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Huawei serie Y6 II Compact.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Huawei Y6 II Compact este nor..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Brand: Huawei
Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Huawei serie Y6 II Mini.   Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Huawei Y6 II Mini este normal sa..
27,16Lei
Fără TVA:22,82Lei
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)