Menu
Your Cart

Folie protectie telefon

Foliile de protectie sunt cea mai ieftina dar si cea mai eficienta forma de protectie a ecranelor contra zgarieturilor. In portofoliul Mentor Market gasesti o gama variata de folii de protectie pentru aproape orice model de telefon.

Foloseste filtrele de mai jos pentru a gasi tipul de folie de protectie compatibil cu dispozitivul tau.

La Mentor Market ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de folii cu aspect mat, clear sau oglinda. Pentru protectie maxima impotriva zgarieturilor iti recomandam foliile de protectie din sticla tempered glass.

Fiind importate exclusiv de la furnizori autorizati, toata gama de folii de protectie pentru telefon din magazinul nostru online beneficiaza de garantia si calitatea oferite de un produs original.

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege un model de folie protectie telefon compatibil

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de folie protectie telefon este compatibil. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Calitate si garantie folie protectie telefon

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca un model de folie protectie telefon achizitionat nu este compatibil, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Folie protectie telefon nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail office@mentor-market.ro.

Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 6 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acestea san..
20,00Lei
Fără TVA:16,81Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 6 Plus este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate aceste..
23,00Lei
Fără TVA:19,33Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 6s este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acestea sa..
20,00Lei
Fără TVA:16,81Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 6s Plus este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acest..
23,00Lei
Fără TVA:19,33Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 7 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acestea san..
20,00Lei
Fără TVA:16,81Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unui superb Telefon Apple iPhone 7 Plus este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate aceste..
21,00Lei
Fără TVA:17,65Lei
Brand: HTC
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon HTC Desire 510 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate ac..
23,00Lei
Fără TVA:19,33Lei
Brand: HTC
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon HTC Desire 530 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toat..
25,00Lei
Fără TVA:21,01Lei
Brand: HTC
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon HTC Desire 820 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toat..
25,00Lei
Fără TVA:21,01Lei
Brand: HTC
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon HTC Desire 825 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toat..
27,00Lei
Fără TVA:22,69Lei
Brand: HTC
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon HTC One A9 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate a..
25,00Lei
Fără TVA:21,01Lei
Brand: HTC
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a telefonului, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon HTC One A9S este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate ..
25,00Lei
Fără TVA:21,01Lei
Afişare 1 - 12 din 73 (7 pagini)