Menu
Your Cart

Accesorii telefoane

Telefoanele si tabletele sunt cele mai importante gadgeturi din viata de zi cu zi. In portofoliul Mentor Market gasiti sute de accesorii telefon de la touchscreen si pana la cabluri si huse de telefon. Utilizati filtrele de mai jos pentru a gasi produsul dorit, conform cu dispozitivul mobil pe care il aveti.

Pentru ca satisfactia absoluta a clientului este targetul nostru, avem o gama variata de accesorii telefoane pentru cele mai cunoscute branduri de dispozitive mobile.

Accesoriile de telefoane importate de magazinul Mentor Market provin de la distribuitori externi autorizati si beneficiaza de calitatea si garantia unor produse originale. Accesoriile de telefoane comercializate sunt fabricate de cei mai renumiti producatori de componente si accesorii GSM de pe piata.

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege accesorii telefoane compatibile

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelele de accesorii telefoane sunt compatibile. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Calitate si garantie accesorii telefoane

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca un accesoriu pentru telefon achizitionat nu este compatibil, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Accesorii telefoane nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail office@mentor-market.ro.