Menu
Your Cart

Touchscreen Tableta

Touchscreen-ul este cea mai sensibila componenta a unei tablete, si atunci cand se sparge se impun solutii rapide! Foloseste filtrele de mai jos pentru a gasi modelul de touchscreen tableta compatibil cu dispozitivul tau. Produsele comercializate de magazinul online Mentor Market provin in exculsivitate de la producatori consacrati pe piata de echipamente si accesorii GSM, si beneficiaza de calitatea si garantia unor produse originale si compatibile. In portofoliul Mentor Market gasiti peste 50 de modele de touchscreen-uri pentru orice brand de tableta. Alege sa folosesti produse originale si compatibile pentru a nu sacrifica durata de viata a dispozitivului tau.

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege touchscreen tableta

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de cabluri alimentare incarcator este cel potrivit pentru dispozitivul tau. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Garantie touchscreen tableta

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca modelul de touchscreen tableta achizitionat nu este compatibil cu laptopul tau, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Touchscreen Tableta nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail office@mentor-market.ro.

Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria 10 A3-A20.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria 10 A3-A20 a fost fabricata pe parcursul a..
173,95Lei
Fără TVA:146,18Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A1-810.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A1-810 a fost fabricata pe parcursul a mai m..
146,61Lei
Fără TVA:123,20Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A1-811.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A1-811 a fost fabricata pe parcursul a mai m..
146,61Lei
Fără TVA:123,20Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A1-830.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A1-830 a fost fabricata pe parcursul a mai m..
101,36Lei
Fără TVA:85,18Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A1-840.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A1-840 a fost fabricata pe parcursul a mai m..
123,46Lei
Fără TVA:103,75Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A100.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A100 a fost fabricata pe parcursul a mai multo..
95,64Lei
Fără TVA:80,37Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A200.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A200 a fost fabricata pe parcursul a mai multo..
246,83Lei
Fără TVA:207,42Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A210.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A210 a fost fabricata pe parcursul a mai multo..
169,75Lei
Fără TVA:142,65Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A211.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A211 a fost fabricata pe parcursul a mai multo..
169,75Lei
Fără TVA:142,65Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A500.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A500 a fost fabricata pe parcursul a mai multo..
169,75Lei
Fără TVA:142,65Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A501.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A500 a fost fabricata pe parcursul a mai multo..
169,75Lei
Fără TVA:142,65Lei
Brand: Acer
Produs original, sigilat cu aceleasi date tehnice si aceeasi calitate ca cel montat de producator pe tableta. Touchscreen, Digitizer este compatibil numai cu modelul de tableta Acer Iconia Tab seria A510.Nota- Modelul de tableta Acer Iconia Tab cu seria A510 a fost fabricata pe parcursul a mai multo..
131,11Lei
Fără TVA:110,18Lei
Afişare 1 - 12 din 52 (5 pagini)