Menu
Your Cart

Mufe jack Tableta

In portofoliul magazinului online Mentor Market gasiti mai multe modele de mufe jack tableta, originale si compatibile. Pentru ca tot ce conteaza este satisfactia absoluta a clientului, toate produsele comercializate de Mentor Market provin de la cei mai renumiti producatori de componente si accesorii GSM pentru tablete si beneficiaza de garantia si calitatea unor produse originale. Foloseste filtrele de mai jos pentru a gasi modelul corepsunzator pentru tipul tau de tableta.

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege mufe jack tableta

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de mufe jack tableta este cel potrivit pentru dispozitivul tau. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Garantie mufe jack tableta

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca modelul de mufe jack tableta achizitionat nu este compatibil cu laptopul tau, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Mufe jack tableta nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail office@mentor-market.ro.

Brand: Motorola
Mufa jack este noua, compatibila cu modelul de Tableta Motorola seria Xoom MZ600...
19,99Lei
Fără TVA:16,80Lei
Brand: Motorola
Mufa jack este noua, compatibila cu modelul de Tableta Motorola seria Xoom MZ601...
19,99Lei
Fără TVA:16,80Lei
Brand: Motorola
Mufa jack este noua, compatibila cu modelul de Tableta Motorola seria Xoom MZ602...
19,99Lei
Fără TVA:16,80Lei
Brand: Motorola
Mufa jack este noua, compatibila cu modelul de Tableta Motorola seria Xoom MZ603...
19,99Lei
Fără TVA:16,80Lei
Brand: Motorola
Mufa jack este noua, compatibila cu modelul de Tableta Motorola seria Xoom MZ604...
19,99Lei
Fără TVA:16,80Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)