Menu
Your Cart

Folii protectie tablete

Ecranul este cea mai sensibila componenta a unei tablete, de aceea vrem sa il pastram in siguranta si sa il protejam de socuri. La Mentor Market punem accent pe satisfactia absoluta a clientului si de aceea iti prezentam in portofoliul nostru o gama variata de folii protectie tablete. Foliile importate de magazinul online Mentor Market provin de la producatori consacrati de componente si accesorii GSM beneficiaza de calitatea si garantia unor produse originale. Utilizeaza filtrele de mai jos pentru a gasi modelul compatibil cu dispozitivul tau. Este necesar sa tii cont de toate particularitatile constructive pornind de la brand si pana la dimensiunea ecranului pentru ca modelul de folie de protectie sa se potriveasca.

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege folii protectie tablete

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de folii protectie tablete este cel potrivit pentru dispozitivul tau. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Garantie folii protectie tablete

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca modelul de folii protectie tablete achizitionat nu este compatibil cu laptopul tau, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Folii protectie tablete nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail office@mentor-market.ro.

Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad 2 A1395 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate acest..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad 2 A1396 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate acest..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad 2 A1397 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate acest..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad 3 A1403 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate acest..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad 3 A1416 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate acest..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad 3 A1430 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate acest..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad 4 A1458 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate acest..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad 4 A1459 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate acest..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad 4 A1460 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate acest..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad Air A1474 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate ace..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad Air A1475 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate ace..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Brand: Mentor
Ecranul este cea mai vulnerabila parte a tabletei, este partea de care trebuie sa aveti cea mai mare atentie, grija. Dupa ce a-ti investit in achizitionarea unei performante Tablete Apple iPad Air A1476 este normal sa o pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca noua mult timp. Cu toate ace..
36,00Lei
Fără TVA:30,25Lei
Afişare 1 - 12 din 92 (8 pagini)