Menu
Your Cart

Cabluri alimentare incarcator

In magazinul online Mentor Market gasiti mai multe modele de cabluri de alimentare incarcator. Toate produsele existente in portofoliul Mentor Market sunt importate de la cei mai renumiti producatori de piese si componente IT de pe piata si beneficiaza de calitatea si garantia unor produse originale.

Exista doua modele principale de cablu de alimentare pentru incarcator si ambele pot fi gasite in magazinul nostru. Pentru a determina modelul de care ai nevoie trebuie sa te uiti la tipul de intrare pe care o suporta incarcatorul si sa alegi cablul compatibil.

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege cabluri alimentare incarcator

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de cabluri alimentare incarcator este cel potrivit pentru dispozitivul tau. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Garantie cabluri alimentare incarcator

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca modelul de cabluri alimentare incarcator achizitionat nu este compatibil cu laptopul tau, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Cabluri alimentare incarcator nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail office@mentor-market.ro.

Cablu alimentare 1.5m
Cere informatii
Brand compatibil: Mentor
Se poate folosi si pentru alimentarea diferitelor obiecte electrocasnice: casetofon, DVD player, statie de amplificare, etc...
7,14Lei
Fără TVA:6,00Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)