Menu
Your Cart

Incarcator Media Player

In portofoliul Mentor Market gasiti o gama variata de incarcatoare diverse pentru orice tip de dispozitiv. Produsele comercializate de magazinul nostru provin de la producatori renumiti de pe piata IT si beneficiaza de garantia si calitatea unor produse originale.

Foloseste filtrele de mai jos pentru a gasi modelul de Incarcator Media Player compatibile cu dispozitivul tau alegand brandul si particularitatile constructive.

Toate incarcatoarele din magazinul online Mentor Market sunt compatibile cu modelul de dispozitiv pentru care au fost create

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege Incarcator Media Player

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de Incarcator Media Player cumparat este cel potrivit pentru dispozitivul tau. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie. Incarcatoarele sunt construite din cele mai bune materiale conform cu specificatiile producatorului si sunt 100% compatibile.

Calitate si garantie Incarcator Media Player

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca modelul de Incarcator Media Player din magazinul nostru nu functioneaza corespunzator, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Incarcator Media Player nu reusiti sa identificati produsele de care aveti nevoie va rugam sa ne contactati la telefon 0314 253 632 sau sa ne scrieti un e-mail office@mentor-market.ro

Incarcator Media Player Popcorn 12V 3A 36W
Cere informatii
Brand compatibil: Mentor
Incarcator compatibil Media Player - Popcorn..
55,00Lei
Fără TVA:46,22Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)