Menu
Your Cart

Accesorii diverse

In portofoliul Mentor Market gasiti o gama variata de accesorii diverse pentru orice tip de dispozitiv. Produsele importate de magazinul nostru provin de la producatori consacrati de pe piata IT si beneficiaza de garantia si calitatea unor produse originale.

Foloseste filtrele de mai jos pentru a gasi modelul de accesorii compatibile cu dispozitivul tau alegand brandul si particularitatile constructive.

Toate componentele din magazinul online Mentor Market sunt compatibile cu modelul de dispozitiv pentru care au fost create

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege Accesorii diverse

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de Accesorii diverse cumparat este cel potrivit pentru dispozitivul tau. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie. Accesoriile sunt construite din cele mai bune materiale conform cu specificatiile producatorului si sunt 100% compatibile.

Calitate si garantie Accesorii diverse

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca modelul de accesoriuD   din magazinul nostru nu functioneaza corespunzator, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Accesorii diverse nu reusiti sa identificati  produsele de care aveti nevoie va rugam sa ne contactati la telefon 0314 253 632 sau sa ne scrieti un e-mail office@mentor-market.ro