Menu
Your Cart

Accesorii Auto / Moto

Cel mai important accesoriu auto este sistemul de alarma. Cu astfel de accesorii auto iti protejezi optim investitia, si de aceea in portofoliul Mentor Market vei gasi cele mai bune siseme de alarma pentru masini si motociclete sau chiar ATV-uri. In plus La achizitia unei Alarme de ATV sau de motocicleta primiti CADOU un ceas desteptator tip macheta Matocicleta Sport. Toate sistemele de alarma din magazinul online Mentor Market sunt produse de firme consacrate din domeniul securitatii si beneficiaza de garantia si calitatea unor produse originale.

Reprezentand ultmele inovatii tehnologie in ceea ce priveste alarmele, sistemele noastre includ si senzorul de soc care blocheaza motorul atunci cand situatia o impune. Deblocarea motorului se face utilizand cheia Smart din dotarea sistemului de alarma. Foloseste informatiile din descrierea produsului pentru a utiliza in mod corespunzator sistemul de alarma auto sau moto.

Suport si Consultanta Tehnica Gratuita pentru a-ti alege Accesorii Auto / Moto

Oferim Consultanta Gratuita deoarece dorim sa ne asiguram ca decizia de cumparare va fi foarte bine documentata si ca modelul de accesorii auto / moto este cel potrivit pentru vehiculul tau. Pentru aceasta, un personal bine calificat va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Garantie accesorii auto / moto

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de certificatul de garantie, precum si de declaratia de conformitate. Daca modelul de accesorii auto / moto achizitionat nu este compatibil cu vehiculul tau, Mentor Market iti schimba produsul sau iti returneaza banii in 14 zile.

Daca in aceasta categorie Accesorii Auto / Moto nu reusesti sa gasesti modelul cautat de tine, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0314 253 632 sau sa ne scrii un e-mail office@mentor-market.ro.